ΑΡΧΙΚΗ
GR EN
ΑΡΧΙΚΗ
Χάλκη. Ένα πανέμορφο νησί απέναντι από την Ρόδο. Αυθεντικό. Μοναδικό.
 
Είναι αυτό που ζητάτε. Ένα μικρό και ήσυχο μέρος που ότι χρειάζεστε είναι σε απόσταση περπατήματος. Ένα μέρος που ο χρόνος είναι δικός σας, να το ξοδέψετε όπως εσείς θέλετε.
 
Η Χάλκη είναι ιδανικός προορισμός για ανθρώπους που τους αρέσει να μοιράζονται.
Τα παραδοσιακά σπίτια σχηματίζουν γειτονιές στις οποίες οι ένοικοι γνωρίζονται, ανταλλάσουν τις γνώμες τους, τις εμπειρίες τους, τα θέλω τους.
 
     Το Νημποριό είναι ένα ήσυχο παραδοσιακό ψαρολίμανο. Εδώ, οι βίλες μας Πραξιθέα και Αριστέα γίνονται το αυθεντικό παραδοσιακό σπίτι σας για το καλοκαίρι.

     Η Βίλα Πραξιθέα είναι μία διώροφη νεοκλασική οικία που χτίστηκε πάνω στη θάλασσα, ενώ η Βίλα Αριστέα είναι ένα μικρότερο, μονώροφο σπίτι. Και τα δύο καταλύματα έχουν ανακαινιστεί πλήρως πρόσφατα - και προσφέρουν ανώτατης ποιότητας φιλοξενία με σύγχρονες ανέσεις όπως δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.

     Κολυμπήστε στα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά ακριβώς μπροστά από το σπίτι σας ή στην παραλία. Καθίστε στην αυλή, πλάι στο λιμάνι και παρακολουθήστε τα ψαροκάικα να επιστρέφουν. Γράψτε ένα γράμμα. Κοιτάξτε τα αστέρια τη νύχτα και κάντε μια ευχή.
Κοινωνικά Δίκτυα
Καιρός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Facebook Villa Praxithea
YouTube Villa Praxithea
Villa Praxithea
Χάλκη 85110
Χάλκη Δωδεκάνησα Ελλάδα
Τηλέφωνο : +30 6972427272
Email : info@villapraxithea.com
EOT/ΜΗΤΕ : 1143Κ122Κ0482100
Εμφάνιση
Απόκρυψη

Villa Praxithea Villas Χάλκη Χάλκη

(c) 2020 Villa Praxithea