ΒΙΛΑ ΠΡΑΞΙΘΕΑ
GR EN
ΒΙΛΑ ΠΡΑΞΙΘΕΑ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ.
     Αυτή η μοναδική διώροφη βίλα είναι κτισμένη πάνω στη θάλασσα, στην δεξιά πλευρά του παραδοσιακού οικισμού στο λιμάνι της Χάλκης. Πρόκειται για ένα αρχοντικό κτίριο «νεοκλασικού στυλ» ηλικίας μεγαλύτερης των εκατό ετών που ανακαινίστηκε πλήρως το 2000.
 
Τόσο κοντά στο νερό, που μπορείτε να ψαρέψετε από τη βεράντα. Μια πρωινή βουτιά μπροστά από τη βίλα, αντί για πρωινό ντους , σας φτιάχνει την ημέρα! Η βίλα περιβάλλεται από παραδοσιακά «νησιώτικα» σπίτια, διασκορπισμένα γύρω από το γραφικό λιμανάκι του νησιού, που ονομάζεται Νημποριό . Η διαφάνεια και καθαρότητα  του νερού γύρω από το νησί και μπροστά από το κατάλυμα  είναι εκπληκτική, ένα μέρος που οι κολυμβητές θα λατρέψετε.
 
Η βίλα είναι προσεκτικά ανακαινισμένη με ξύλινα πατώματα και ψηλά ταβάνια. Η επίπλωση είναι κομψή, σε  παραδοσιακό στυλ. Ακόμα και όταν είσαστε στο εσωτερικό της βίλας μπορείτε να αγναντεύετε το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους και τον καθαρό ουρανό μέσα από τις πόρτες και τα πολυάριθμα παράθυρα του κτιρίου. Μπορείτε να χαρείτε το βραδινό ποτό σας στο μπαλκόνι παρακολουθώντας τα πλεούμενα να φθάνουν και να φεύγουν από το λιμάνι ή ενόσω γράφετε ένα γράμμα σε φίλους και στην οικογένειά σας.

Κοινωνικά Δίκτυα
Καιρός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Facebook Villa Praxithea
YouTube Villa Praxithea
Villa Praxithea
Χάλκη 85110
Χάλκη Δωδεκάνησα Ελλάδα
Τηλέφωνο : +30 6972427272
Email : info@villapraxithea.com
EOT/ΜΗΤΕ : 1143Κ122Κ0482100
Εμφάνιση
Απόκρυψη

(c) 2019 Villa Praxithea